Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Δρ.Ευάγγελος Κυριακού : Είναι σημαντικό για κάθε προορισμό να εκπαιδεύει επαγγελματίες και να επενδύει στους ανθρώπινους πόρους

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Εδεσσας τμήμα Τουρισμού για την προσπάθειά τους την περίοδο που πέρασε. Στο τέλος συμμετείχαν
σε μια πολύ οργανωμένη παρουσίαση σχετικά με θέματα και τις δράσεις οργανωμένων αξιοθεάτων της Έδεσσας που επιμελείται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Έδεσσας.

Η θεματική παρουσίαση έγινε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Έδεσσας παρουσία του Δντή του ΙΕΚ κ.Χριστόδουλου Χρήστου και στελεχών του Δήμου Έδεσσας. Οι σπουδαστές παρουσίασαν πλειάδα θεμάτων και δέχθηκαν ερωτήσεις ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας των σπουδών που επιτελούνται στο ΙΕΚ Έδεσσας.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ κ.Νατάσα Ιατρίδου η Δημοτική Επιχείρηση είναι φορέας υποδοχής σπουδαστών προκειμένου να βοηθήσει τις σπουδές και μεταφέρει την πολύτιμη γνώση των στελεχών και της λειτουργίας της στην τοπική κοινωνία. Οι εργασίες έγιναν στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης με εξαιρετικούς εισηγητές, δασκάλους και εξαιρετικό διοικητικό προσωπικό.

Η εκπαίδευση είναι μια διαρκής ανατροφοδοτούμενη διαδικασία και είναι απαραίτητο κάθε τοπική κοινωνία να λαμβάνει μέρος. Είναι σημαντικό για κάθε προορισμό να εκπαιδεύει επαγγελματίες και να επενδύει στους ανθρώπινους πόρους.
Δρ.Ευάγγελος Κυριακού, Εκπαιδευτής, υπεύθυνος τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου