Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !!!

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.                                                            

   Εργασίες διαγράμμισης  στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 

 από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Νέα Ποτίδαια έως τον κυκλικό κόμβο Κασσάνδρας.

          Λαμβάνοντας υπ’ όψη τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο κατά τα διευρυμένα Σαββατοκύριακα, οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 καθώς και την Τρίτη 5,  την Τετάρτη 6 και την  Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

          Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 οι εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν στους παράπλευρους δρόμους της κεντρικής αρτηρίας, μεταξύ του κόμβου Σχολαρίου και του κόμβου Καλλικράτειας.

          Επίσης, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και για ολόκληρη την προσεχή εβδομάδα, θα γίνουν έκτακτες εργασίες επισκευής των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων σε επιλεγμένες μεμονωμένες θέσεις.

          Οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις ώρες 07.00- 19.00 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα αποκλείεται μία λωρίδα κυκλοφορίας τη φορά, σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών. 

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου