Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΚΙΚΗ Παπαδάκη : Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα εδώ και είναι και ενωμένο και δυνατό !!!

 

Η Δήλωσή της κατα συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, έκανε άλλο ένα βήμα μπροστά, με την εκλογή του νέου γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, της οποίας και είμαι μέλος.
Μία οργανωτική δράση, που έχει σκοπό να συνδιάσει την νεανική ( ηλικιακά) πολιτική δράση, με την εμπειρία που προσφέρει η πολιτική τριβή στα γεγονότα και την αποτελεσματικότητα προς όφελος της κοινωνίας.

Βρισκόμαστε σε μία χρονική συγκυρία, όπου το κίνημα μας, εκτός από μια ενθουσιώδη επαναφορά στην πολιτική κανονικότητα, καλείται, με αρκετή σκέψη θα έλεγα, να επαναφέρει την χαμένη αξιοπιστία ανάμεσα στον πολιτικό και στον πολίτη.
Το ΠΑΣΟΚ, είναι κίνημα λαού και όχι ένα απλό κόμμα.
Οι πολίτες μας στήριξαν και το ανταποδωσαμε στην κοινωνία.
Και τώρα, όλοι εμείς, παλιά και νέα στελέχη, είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στις μελλοντικές προκλήσεις, και να κάνουμε την διαφορά σεβόμενοι το παρελθόν μας και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον!!
Έχουμε καθαρές προτάσεις, και ας μην περάσουμε στην λογική, ότι παραμένουμε στο περιθώριο της πολιτικής ως ένα κίνημα που αποτελεί την έσχατη λύση.
Γιατί εμείς περήφανα λέμε ότι" Είμαστε η πρώτη λύση", είμαστε η πολιτική δύναμη που μπορεί και θέλει να σταθεροποιήσει την πορεία της χώρας μας προς το αύριο.
Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια , θέλω να αναφερθώ και στις γυναίκες.
Από την ιστορική μορφή της Μελίνας Μερκούρη έως την πρόσφατα αδικοχαμένη Φώφη Γεννηματά, εμείς οι γυναίκες έχουμε αφήσει βαθειά το αποτύπωμα μας σε αυτόν τον πολιτικό χώρο, με συνέπεια και συνέχεια, γιατί πραγματικά αγαπάμε αυτό που κάνουμε.
Θέλω να δηλώσω αισιόδοξη στις μελλοντικές μας πολιτικές δράσεις.
Στα δύσκολα πραγματικά χρόνια που περάσαμε, δεν μας πτόησε τίποτα.
Όσοι είμαστε ταγμένοι στην πολιτική και στηρίζουμε την ιδεολογική μας τοποθέτηση, είμασταν και είμαστε ΠΑΣΟΚ.
Και σε αυτή την χρονική συγκυρία, αυτοί που παραμείναμε, έχουμε ένα χρέος.
Να επιδιώξουμε την ολική επαναφορά, μιας πολιτικής δύναμης, που πρόσφερε σε αυτή την χώρα, που έκανε την αυτοκριτική της, που στάθηκε όρθια στα δύσκολα χρόνια και που ετοιμάζεται να λειτουργήσει σε νέες συνθήκες.
Μαζί με τον κόσμο, μαζί με την ηγεσία μας, ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους μας και οι αποφάσεις μας να είναι αυτές που θα αλλάξουν την χώρα προς το καλύτερο.
Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα εδώ και είναι και ενωμένο και δυνατό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου