Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Απάντηση σε δημοσίευμα για το Καλλιτεχνικό Σχολείο της Έδεσσας

 Με δημοσίευμά του ο επικεφαλής της Κοινωνίας σε Κίνηση κ. Γιάννης Τσεπκεντζής αναφέρει ότι το Καλλιτεχνικό Σχολείο της Έδεσσας αποτελεί άλλη μία χαμένη ευκαιρία για την πόλη και μάλιστα το χαρακτηρίζει «όνειρο και στόχο» της δημοτικής του παράταξης.

Κατ’ αρχάς πρέπει να διευκρινίσουμε

ότι το Καλλιτεχνικό Σχολείο ήταν σχέδιο της δικής μας Δημοτικής Παράταξης, που διεκδίκησε την ίδρυσή του και πέτυχε αυτό τον στόχο με την συνδρομή της παρούσας Κυβέρνησης. Άρα είναι δικό μας «όνειρο», δικό μας σχέδιο και δικός μας «στόχος», που μάλιστα επιτεύχθηκε και θα τον δούμε πολύ γρήγορα να λειτουργεί. Η συνδρομή του κ. Τσεπκεντζή ήταν μηδενική και μάταια προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από ενέργειες που κάναμε εμείς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!

Σε ότι αφορά στην «χαμένη ευκαιρία», είναι ένας ισχυρισμός χωρίς καμία βάση, καθώς συνεργαζόμαστε με τους αρμόδιους φορείς, έχουμε προβλέψει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις και θα τις υλοποιήσουμε άμεσα, έτσι ώστε από την πλευρά των υποδομών το Καλλιτεχνικό Σχολείο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει κανονικά.

Από την πλευρά μου, ως νέος άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά της πόλης, θέλω να βάζω στόχους και αυτοί να υλοποιούνται μέσα από τις συνεργασίες που αναπτύσσονται και στο πλαίσιο του θεσμικού μου ρόλου και της συνεργασίας που έχω με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους. Έτσι, όπως έχουν γίνει σημαντικότατες παρεμβάσεις στα σχολεία μας και προσπαθώ πάντα για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών, με τον ίδιο τρόπο προσπαθώ για τη δημιουργία αυτής της νέας υποδομής για την πόλη μας, το Καλλιτεχνικό Σχολείο. Θα ήταν πολύ καλό ο κ. Τσεπκεντζής να μην βασίζεται σε λανθασμένες πληροφορίες που του δίνουν οι «πληροφοριοδότες» του και να ρωτάει με θεσμικό τρόπο για να ενημερώνεται για τις ενέργειές μας.

 

 

Σωτήρης Μούκας

Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Έδεσσας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου