Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου αναμένεται η πληρωμή της α’ δόσης Νέων Αγροτών»

Επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ κ. Παπαγιαννίδη, είχε σήμερα, 29 Ιουλίου 2022, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με το θέμα της πληρωμής των νέων αγροτών.

Όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής, αυτές τις ημέρες έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες και υπολογίζεται ότι η πληρωμή της α’ δόσης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση των αιτήσεων για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών (υπομέτρο 6.1, εγκατάσταση Νέων Γεωργών), με βάση και τον αριθμό τους, ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ ενώ άμεσα προχωρούν και οι πληρωμές. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα Νέων Αγροτών που έχει προκηρυχθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας, τόσο σε ό,τι αφορά στο συνολικό του προϋπολογισμό (520 εκατ. ευρώ), όσο και σε ό,τι αφορά το ύψος του ποσού που θα λάβει κάθε δικαιούχος (έως 40.000 ευρώ).

1 σχόλιο:

  1. AX BPE ΔIONYΣH KATI ΔIKO ΣOY, ΠOY ME ΔIKH ΣOY ΠPΩTOBOYΛIA EKANEΣ. AYTA ΠOY ΓPAΦEIΣ TA ΞEPOYME. XIΛIOΓPAMMENA AΠO TA AΓPOTIKA ΣAIT. KAI ΓIA TOY ΛOΓOY TOY AΛHΘEΣ ΣOY ANAPTΩ THN AΠOΔEIΞH.
    https://www.ypaithros.gr/teleytaia-ekseliksi-xanetai-ioulios-pliromi-neon-agroton/

    ΑπάντησηΔιαγραφή