Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Εντοπίστηκε νεκρή η Ιβάνα Τραμπ στις σκάλες του σπιτιού της !!!

 
Η Ιβάνα Τραμπ, η Τσέχα Αμερικανίδα επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε την Πέμπτη 14/7/2022 στο Μανχάταν. Ήταν 73 ετών και η είδηση κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου.

Ο 45ος πρόεδρος ανακοίνωσε τον θάνατο της πρώτης

του συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του, Ντόναλντ Τζούνιορ, Έρικ και Ιβάνκα, στην πλατφόρμα του Truth Social.

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, που είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε. «Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή».

Και συνέχισε: «Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!»

Η αστυνομία ερευνά εάν η Ιβάνα Τραμπ έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι της στην East 64th Street, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην The Post. Βρέθηκε στο κάτω μέρος της σκάλας και πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή, αν και το ιατροδικαστικό γραφείο της πόλης θα καθορίσει την επίσημη αιτία θανάτου.

Το προσωπικό του κτιρίου ανακάλυψε το σώμα της γύρω στις 12:40 μ.μ. και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Η υγεία της Ιβάνα Τραμπ είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια, δήλωσε πηγή κοντά στην οικογένεια.

Γεννημένη ως Ivana Marie Zelníčková στην Τσεχοσλοβακία, η Ιβάνα Τραμπ ήταν επαγγελματίας σκιέρ στα νιάτα της, σχεδόν φτάνοντας την Ολυμπιακή ομάδα.

Εργάστηκε ως μοντέλο στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο Ντόναλντ στη Νέα Υόρκη το 1976. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Οι δυο τους χώρισαν το 1992, αλλά εκείνη κράτησε το διάσημο επώνυμο του πρώην συζύγου της.

Ιβάνα Τραμπ: Εντοπίστηκε νεκρή στις σκάλες του σπιτιού της – Το “αντίο” από τον Ντόναλντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου