Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

«Να γίνουμε περισσότερο ωφέλιμοι για την τοπική κοινωνία». Η προτροπή του Ι. Τζαμτζή προς τους νέους συμβασιούχους.

Τους 32 νέους ωφελούμενους, που προσλήφθηκαν, μέσω των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για να ενισχύσουν τις σχετικές υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Πέλλας , υποδέχθηκε σήμερα στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής.  

Συνολικά 25.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ

θα απασχοληθούν σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Οι συμβάσεις είναι οκτάμηνης διάρκειας και αφορούν άτομα από 18 ετών και άνω.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής αφού καλωσόρισε τους νέους συμβασιούχους και τους ευχήθηκε καλή αρχή, ανέφερε μεταξύ άλλων:

 «Χαιρόμαστε να δίνουμε εργασία σε όσο το δυνατό περισσότερους συνανθρώπους μας, μέσω προγραμμάτων που συνδέουν τις παραγωγικές ικανότητες των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, όπως αυτό το πρόγραμμα που σας αφορά. Η βοήθειά σας, στην ενίσχυση του κοινωφελούς μας έργου θα είναι καθοριστική και ταυτόχρονα θα σας αποφέρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία. Γι αυτό σας καλώ  να εργασθείτε με συνέπεια και ζήλο, σε συνεργασία με τους προϊσταμένους σας, ώστε να γίνουμε όλοι περισσότερο χρήσιμοι και ωφέλιμοι για την τοπική κοινωνία».

Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί στην επανασύνδεση των μακροχρονίως ανέργων με την αγορά εργασίας, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ανέργων, την κάλυψη κοινωνικών αναγκών με την αξιοποίηση των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων. Στην τελετή υποδοχής τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας συνόδευσαν η Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Οικονομικών και Ανθρωπίνων Πόρων, Κυριακή Κυριακοπούλου, η Προϊσταμένη Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης, Φανή Δογραμματζή και η αρμόδια Υπάλληλος, Μαρία Τσέλιου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου