Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Δυο αδερφές νεκρές χωρίς τραύματα !!!

 

Η αστυνομία εντόπισε τα πτώματα των Asra Abdullah Alsehli, 24 ετών, και Amaal Abdullah Alsehli, 23 ετών, στις 7 Ιουνίου. Είχαν μέρες να δώσουν σημεία ζωής.

Μετά από εκτενή έρευνα, οι ντετέκτιβ δεν κατάφεραν να εξακριβώσουν πώς πέθαναν οι γυναίκες αναφέρθηκε σε σχετική ενημέρωση από την αστυνομία.

Ωστόσο, πιστεύεται ότι οι ήταν νεκρές για κάποιο διάστημα πριν τον εντοπισμό τους

.

Οι συνθήκες των θανάτων τους ήταν παράξενες καθώς δεν έχουν εμφανή τραύματα συμπλήρωσε η αστυνομία και ζήτησε από το κοινό πληροφορίες που μπορεί να λύσουν το μυστήριο.

Οι ντετέκτιβ ενδιαφέρονται να μιλήσουν με όποιον μπορεί να έχει δει ή μπορεί να έχει πληροφορίες για τις κινήσεις των γυναικών τις ημέρες που προηγήθηκαν των θανάτων, που, πιστεύουμε, ότι έλαβαν χώρα στις αρχές Μαΐου είπε η ντετέκτιβ, Claudia Allcroft.

Η ίδια δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η αστυνομία είχε μιλήσει μόνο με δύο άτομα που τις γνώριζαν, προσθέτοντας πως πιστεύεται ότι ήταν ιδιαιτέρα κλειστοί χαρακτήρες. Οι δύο γυναίκες είχαν φτάσει από τη Σαουδική Αραβία το 2017.

Η κοινότητα του Μπέργουντ (σ.σ. όπου ζούσαν) είναι μια μικρή και ελπίζουμε ότι κάποιος μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει τους ερευνητές μας δήλωσε η Allcroft. Τα κορίτσια ήταν 23 και 24 ετών και πέθαναν μαζί στο σπίτι τους. Δεν γνωρίζουμε την αιτία θανάτου και είναι ασυνήθιστο λόγω της ηλικίας τους και της φύσης του θέματος συμπλήρωσε.

Η αστυνομία περιμένει τις τοξικολογικές εξετάσεις, ελπίζοντας πως θα λάβει μερικές απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου