Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Εντυπωσιακή η ηθοποιός Ειρήνη Αμανατίδου !!!

 
Γράφει η Vasia Bresta

Στη δραματική σειρά Ψέματα του Alpha, απολαύσαμε την ερμηνεία της Ειρήνης Αμανατίδου. Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός εμφανιστηκε σε ρόλο κλειδί ως σύζυγος του Χρήστου Λούλη και μας καθήλωσε με την ερμηνεία της υποδυόμενη μια γυναίκα με βαριά κατάθλιψη.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Ειρήνη Αμανατίδου τελείωσε τη δραματική σχολή |Αρχή| της Νέλλης Καρρά. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου και στην Ακαδημία εφαρμοσμένων τεχνών στην Πράγα.

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως, Kuro του Σ.Πετράκη ομάδα Αkatsuki, στο θέατρο ΠΚΉ συμμορία των πέντε του Graham Linehan, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Κιβωτός, ακόμη Ο άλλος σε σκηνοθεσία Αλέξανδρος Παυλίδου κ.α.

Καθώς και σε παιδικές παραστάσεις όπως ο πρίγκιπας Λεμονής σε σκηνοθεσία της Μπίλλιως Κωνσταντοπούλου στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Η Ειρήνη θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα καθώς είναι νέα όμορφη έξυπνη ταλαντούχα και γεμάτη δημιουργικότητα..

Σύντομα θα την απολαύσουμε σε νέο θεατρικό ρόλο στην παράσταση Θέλει Τέχνη ο Έρωτας σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου