Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !!!

 Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

   Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 8 Ιουλίου και από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022. 

          Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου  (Χ.Θ. 3+500) έως τον οικισμό της Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 37+000) με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα, την Παρασκευή 8 Ιουλίου και από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

          Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.                                 

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου