Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Γιώργος ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Η Αθλήτρια Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και η Χριστίνα Μπούρμπου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ανέβασαν τη σημαία μας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου !!!

 


Η στέψη των παγκόσμιων πρωταθλητριών κωπηλασίας Κ-23 και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ Ευαγγελίας Φράγκου, από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών και της συναθλήτριάς της Χριστίνας Μπούρμπου από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, ανέβασε τη σημαία μας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

🔷
Η τεράστια νίκη τους πλημμυρίζει όλους τους Έλληνες και ειδικότερα εμάς τους Μακεδόνες με συναισθήματα περηφάνιας και συγκίνησης.
🔷
Η ¨δική¨ μας Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Φράγκου δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο βάθρο της νίκης. Την τροπαιοθήκη της κοσμούν άλλα 5 μετάλλια που έχει κατακτήσει σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τα τρία τελευταία χρόνια. Και με εύλογη ανυπομονησία περιμένουμε μια νέα μεγάλη διάκριση στο Μόναχο αυτή τη φορά, όπου σε λίγες μέρες, μαζί με τη συναθλήτρια και παγκόσμια συμπρωταθλήτριά της Χριστίνα Μπούρμπου θα αγωνιστούν για το Πανευρωπαϊκό Γυναικών.
✅
Τα εύσημα οφείλουμε και στη σκληρή δουλειά συνολικά του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και την άψογη καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου και προπονητή του ΝΟΓ Ασπρογέρακα Σπύρου, που ¨είδε¨ το ταλέντο της από μικρή ηλικία και έδωσε την ευκαιρία στην μόλις 16 ετών τότε Ευαγγελία να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και να συνεχίσει μια λαμπρή πορεία που προδιαγράφεται ακόμη λαμπρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου