Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Θεοδόσης Ουραηλίδης : Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Πέλλας και της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων

 
Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Πέλλας και της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας την Δευτέρα 18 Ιουλίου πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων μεταξύ των οποίων, με τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας. Πρώτος σταθμός των επισκέψεων ήταν το Δημαρχείο Αλμωπίας όπου τα στελέχη της ΔΕΕΠ και της ΔΗΜΤΟ συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση Χρήστο.

Στην συνέχεια επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας κ. Γκλαβάκη Γιώργο.

Ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική σειρά συναντήσεων στις οποίες συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Αλμωπία και γενικότερα την Π.Ε Πέλλας.
Την αντιπροσωπεία στελεχών της ΔΕΕΠ Πέλλας και της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας αποτελούσαν: ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πέλλας Ουραηλίδης Θεοδόσης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Πέγιου Χρυσάνθη(Σάνια), η Γραμματέας της ΔΕΕΠ Πέλλας Χατζηαργυρίου Μαρία, η Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής & ισότητας των φύλων της ΔΕΕΠ Πέλλας Πλιούτα Κωνσταντίνα, ο Υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού & δημοσίου τομέα Σαπακόλης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Νούσης Αθανάσιος, ο Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Δόκος Γιώργος και η Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής & ισότητας των φύλων της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Κορέντη Ελένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου