Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Λάκης Βασιλειάδης: Στη Βουλή η Τροπολογία για το Προανθικό Στάδιο

( φωτογραφία αρχείου)
 Κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίζεται σήμερα Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία ξεκλειδώνουν οι αποζημιώσεις προανθικού σταδίου από τον «Παγετό Άνοιξης 2021». Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αν και με μεγάλη καθυστέρηση, οι δικαιούχοι παραγωγοί αποζημιώνονται

.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του έδειξε ενδιαφέρον για την υπόθεση και κατάφερε να εντοπίσει τις αστοχίες, να διορθώσει τα λάθη και τελικά να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που είχαν προκύψει.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό πως για πρώτη φορά δίνεται αποζημίωση σε ζημιές που προκλήθηκαν σε προανθικό στάδιο. Η πληρωμή θα γίνει άμεσα, ενώ τις λεπτομέρειες θα παρουσιάσει σήμερα στη Βουλή ο Υπουργός. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει επανειλημμένως αποδείξει ότι βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα αγρότη, αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες του, μπορεί και έχει τη βούληση να δώσει λύσεις.»

 


1 σχόλιο:

  1. NEOΣ ANΘPΩΠOΣ YΠOTIΘETAI KATI ΔIAΦOPETIKO. MONO ΣTIΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ. EYXAPIΣTEI ΠOION; META AΠO 16 MHNEΣ ΘA ΠΛHPΩΘOYME KAI AΓNΩΣTO ΠΩΣ; KAI ΣY KAMIA BOΛTOYΛA ΠPO BEΓOPITIΔA ΓIA KAΘAPO AEPA KAI ΦΩTO EKEI ΨHΛA ΣTO BOYNO. ΛYΠAMAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή