Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !!!

 Βραδινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
     Βραδινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
    Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από το ύψος της διασταύρωσης του ισόπεδου κόμβου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κόμβος Κ 13) έως τη διασταύρωση με τη οδό Μ. Αντύπα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις με πλήρη αποκλεισμό της αντίστοιχης κατεύθυνσης κυκλοφορίας και μόνο κατά τη διάρκεια της νύκτας.
          Συγκεκριμένα οι εργασίες της Α’ φάσης αφορούν το ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη και θα εκτελεσθούν την Πέμπτη 21 Ιουλίου και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 από τις 10.00 μ.μ. έως τις 6 π.μ.
          Οι εργασίες της Β’ φάσης αφορούν το ρεύμα εξόδου προς Αεροδρόμιο και θα εκτελεσθούν τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 από τις 10.00 μ.μ. έως τις 6.00 π.μ.
     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου