Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

H Τζένιφερ Λόπεζ γιορτάζει τα 53α γενέθλιά της και ποζάρει ολόγυμνη !!!


Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε κάποια σπουδαία νέα στο Instagram.

Μια εβδομάδα μετά τον γάμο-έκπληξη στο Λας Βέγκας με τον Μπεν Αφλεκ, η νεόνυμφη και εορτάζουσα -που έκλεισε χτες τα 53 της χρόνια- επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα με το λανσάρισμα του JLo Body by JLo Beauty

και το γιορτάζει με μια καμπάνια που περιλαμβάνει μια γυμνή της φωτογραφία, καθώς και μια λήψη που εστιάζει σε ένα από τα πιο διάσημα προσόντα της.

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια», γράφει στο μήνυμά της στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Έχουμε ήδη μερικά καταπληκτικά προϊόντα που στοχεύουν στη σύσφιξη του προσώπου, οπότε ένα προϊόν για το σώμα που να αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα ήταν ένα φυσικό επόμενο βήμα για εμάς», είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο People για το πρώτο προϊόν της σειράς: JLo Body by JLo Beauty Firm + Flaunt Targeted Booty Balm, που κοστίζει 65 δολάρια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ λέει ότι αυτό το προϊόν είναι κάτι που σκεφτόταν «όλη της τη ζωή», αφού μεγάλωσε βλέποντας τον αγώνα της μητέρας της με την κυτταρίτιδα. «Θυμάμαι ότι ευχόταν να υπήρχε κάποια μαγική φόρμουλα που θα την εξαφάνιζε», λέει. «Και η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε ότι αυτό δεν υπάρχει».

Αλλά αυτό που υπάρχει είναι μια ομάδα που αποτελείται από επιστήμονες και χημικούς της JLo Beauty που κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα προϊόν που προσφέρει αισθητά αποτελέσματα. «Δουλεύοντας με επιστήμονες, διαπιστώσαμε ότι πραγματικά βελτιώνει την όψη του δέρματος», λέει για τη φόρμουλα που περιέχει ροζ πιπέρι για να εξασθενίσει την όψη των ραγάδων, εκχύλισμα σπόρων γκουαρανά για λείανση, καφεΐνη για σύσφιξη, πεπτίδια για ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες όπως βούτυρο καριτέ και υαλουρονικό οξύ. «Δεν παίρνουμε απλώς μια τυχαία κρέμα και βάζουμε το όνομά μου πάνω της», υπογραμμίζει. «Λειτουργεί».



Φωτογραφία: Daniella Midenge


Φωτογραφία: Daniella Midenge

«Η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης» ήταν πάντα το προσωπικό μου μότο, επειδή βρίσκομαι σε μια δουλειά όπου η νεότητα δοξάζεται και οι άνθρωποι προσπαθούν να «τελειώσουν», ειδικά τις γυναίκες, σε μια συγκεκριμένη εποχή», λέει. «Είναι σαν να λένε: Ω, τελείωσες, δεν υπάρχουν άλλες ταινίες για σένα. Δεν θέλουμε πια τη μουσική σου. Μεγαλώνοντας, θαύμαζα ανθρώπους όπως η Diana Ross, η Cher και η Tina Turner, και στα 50 τους ήταν όμορφες και στα καλύτερά τους».

Θα ήθελε, επίσης, να απαλλαγεί από μια συγκεκριμένη φράση. «Πιστεύω ότι μπορείς να δείχνεις και να νιώθεις όμορφη και σέξι σε οποιαδήποτε ηλικία. Πραγματικά δεν μου αρέσει η φράση: «Είσαι ωραία για 40 ετών, ή είσαι ωραία για 30, είσαι ωραία για 50. Τι θα λέγατε να λέγαμε απλά "φαίνεσαι καλά"»

Κάποιoς που ορκίζεται στην ομορφιά της Τζένιφερ Λόπεζ και τότε και τώρα είναι ο Μπεν Αφλεκ. «Μου λέει: 'Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς περιποιημένα μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, απλά εσύ», αναφέρει.

«Πραγματικά το εκτιμώ αυτό. Και με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά σίγουρη και όμορφη. Κάποιος μπορεί να δει την ουσία αυτού που είσαι και απλά το δέρμα στο οποίο βρίσκεσαι. Εγώ το φροντίζω αυτό (το δέρμα) και το εκτιμάει. Με κάνει να αισθάνομαι κι εγώ πραγματικά όμορφη».

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι στα καλύτερά της

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κάθε λόγο να είναι στα καλύτερα της «Είμαι στην ηλικία που είμαι, αλλά νιώθω καταπληκτικά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο πρώτο ημίχρονο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και ότι μόλις αρχίζω».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη στο περιοδικό People έγινε μια μέρα πριν η Τζένιφερ Λόπεζ γίνει επίσημα κ. Αφλεκ.

Το διάσημο ζευγάρι, παντρεύτηκε στις 18 Ιουλίου κρυφά στο Λας Βέγκας, θέλοντας να κρατήσει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μπεν Άφλεκ και η Λόπεζ επανενώθηκαν πέρυσι ως ζευγάρι, αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο και παντρεύτηκαν μόλις πριν μια βδομάδα.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε τότε. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει και τότε ότι πρόκειται να παντρευτεί, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου