Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Συνελήφθη ο 20χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 20χρονος συνελήφθη - αφού εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ - παρά τις χθεσινές πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο, προκειμένου να παραδοθεί.

Ο νεαρός Πακιστανός σύντροφης της 17χρονης Νικολέτας φέρεται να είναι το τελευταίο πρόσωπο

που την είδε, πριν εντοπιστεί νεκρή, χτυπημένη και ημίγυμνη στο σπίτι της.

Ο άνδρας που επισκεπτόταν συχνά την 17χρονη είχε εξαφανιστεί, ενώ μαρτυρίες ανέφεραν πως το βράδυ της δολοφονίας πήγε στο σπίτι όπου έμενε με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το σώμα της άτυχης κοπέλας είχε βρεθεί σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, ενώ είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Οι έρευνες στη σορό έδειξαν πως ο/η δράστης δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα κλείνοντάς της τους αεραγωγούς, στόμα και μύτη. Μάλιστα, στο αριστερό μάγουλο το άτυχο κορίτσι φέρει εκδορές. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη.

 

1 σχόλιο:

  1. δειξτε το προσωπο του εγκληματιας ειναι και μαλιστα σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να επιβληθει η θανατικη ποινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή