Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

2022: ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του ΟΦΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ !!!! ΔΥΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΑΡΕΦΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ !!!

🇬🇷











ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΑ!
👏
Μια ακόμη επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος!
Τα παιδιά του ΟΦΚΑ, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους σε Διασυλλογικούς, Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες χάρισαν μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις στον Σερραϊκό Αθλητισμό και στον Ελληνικό Στίβο.


Η οικογένεια του ΟΦΚΑ είναι υπερήφανη για όλα τα παιδιά του, κάθε αθλητή και αθλήτρια, που προετοιμάστηκε με μόχθο και αγωνίστηκε με πάθος, βιώνοντας το μεγαλείο του Στίβου.
Ξεχωριστή χαρά όλων μας, αποτελεί το γεγονός ότι επτά παιδιά του ΟΦΚΑ ΣΕΡΡΕΣ, οι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΙΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΜΤΣΙΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΕΝΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΝΑΗ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ, ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, εκπροσώπησαν τη χώρα μας σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ διοργανώσεις με την αντίστοιχή ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ! .

Ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα, που φανερώνει το υψηλό επίπεδο των αθλητών και τη σωστή, συστηματική δουλειά που γίνεται στον ΟΦΚΑ, από τις ακαδημίες, την υποδομή μέχρι και τις αγωνιστικές κατηγορίες, με την εξαιρετική καθοδήγηση των προπονητών Παναγιώτη Γούλα. Ιωσήφ Παρασκευόπουλου, Γιώργου Τερζίδη, Μιχάλη Γεννίκη, Μαρίας Πετρίδου Κωνσταντίνου-Ραφαήλ Παρασκευόπουλου, Αθηνάς Αθανασιάδη, Μερόπης Μακρή και Κουτσομύτη Αγγελικής.
👏👏
Το μέλλον του στίβου είναι εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου