Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Η ΧΡΥΣΗ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη Χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ. βάδην στο Μόναχο !!! Τσαλαπάτησε όλους τους επικριτές της !!!

 
«Η Αυτοκράτειρα της Ευρώπης » του βάδην η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στους δρόμους του βροχερού Μονάχου και κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο και στα 20 χλμ., μετά την πρώτη θέση που είχε κατακτήσει πριν από μερικές ημέρες στα 35 χλμ. του ίδιου αγωνίσματος.

Με εξαιρετική τακτική, απαράμιλλη αντοχή και τεράστια ψυχικά αποθέματα, η Ντρισμπιώτη σταδιακά κέρδιζε θέσεις στην κούρσα και από τη στιγμή που πέρασε επικεφαλής δεν έπεσε ποτέ από την κορυφή! Η ψυχολογία της ήταν σε τρομερά επίπεδα, κι αυτό φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ όταν απευθύνθηκε στον προπονητή και τους δικούς τους ανθρώπους που ήταν κατά μήκος της διαδρομής και είπε «θα τις πατήσω όλες κάτω».

Όπως και έκανε, καθώς στα τελευταία χιλιόμετρα όχι μόνο εδραιώθηκε στην πρώτη θέση αλλά άνοιξε και τη διαφορά από τις υπόλοιπες αθλήτριες και είχε τον νου της και στον… χρόνο που θα κάνει. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε πρώτη, πήρε δεύτερο χρυσό μετάλλιο και τερμάτισε με ένα απίθανο χαμόγελο στα χείλη. Η Ελληνίδα αθλήτρια, μάλιστα, έγινε η πρώτη από τη χώρα μας που κάνει «νταμπλ» χρυσών μεταλλίων σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε έχοντας κάνει προσωπικό ρεκόρ στα 20 χλμ., με χρόνο 1.29'03''. Μετά τον τερματισμό δεν έλειψαν τα χαμόγελα αλλά και η συγκίνηση, ενώ αμέσως πήρε με βίντεο κλήση τους δικούς της ανθρώπους στην Καρδίτσα, την οικογένειά της, για να χαρούν μαζί αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου