Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών

 Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών. 

 

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη προχθές (24 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 7 αλλοδαπούς άνδρες και 4 αλλοδαπές γυναίκες, 3 από τους οποίους συνολικά ήταν ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Ο ανωτέρω κατά την προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα στο οποίο προκάλεσε υλικές ζημιές και στη συνέχεια προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα ένας από τους επιβάτες του οχήματος να τραυματισθεί ελαφρά και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της περιοχής, από όπου εξήλθε.

 

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι, το όχημα που χρησιμοποιούσε είχε κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από περιοχή της Αττικής.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (24 Αυγούστου 2022) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπές γυναίκες, 4 αλλοδαπούς άνδρες και 2 ανήλικους αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

 

Τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω συλληφθέντες, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε δε διέθεταν νόμιμη άδεια ικανότητας οδήγησης, κατασχέθηκαν.  

 

Ο συλληφθείς της πρώτης περίπτωσης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Σερρών, ενώ ο συλληφθείς της δεύτερης περίπτωσης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου