Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Χρυσό μετάλλιο η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό !!!

 Σε ηλικία μόλις 19 ετών, η Ελίνα Τζένγκο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Λίγα λεπτά μετά από τη βολή που την απογείωσε και την οδήγησε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, η Ελίνα Τζένγκο δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν ξέρω τι να πω. Χαίρομαι που συνεχίζεται η παράδοση στον ακοντισμό. Δεν ξέρω τι να πω. Το περίμενα πολύ σε αυτόν τον αγώνα, έκανα υπομονή όλη τη χρονιά. Ήξερα ότι θα βγει μια τόσο μεγάλη βολή και τα κατάφερα.

Για μένα ήταν όνειρο να αγωνίζομαι δίπλα στην Σποτάκοβα. Ανατριχιάζω και μόνο που την βλέπω, είναι είδωλο. Μεγάλωσα μαζί της, την έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα ότι θα αγωνιστώ δίπλα της. Να που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενη.

Ευχαριστήθηκα πολύ την πρώτη βολή, ήταν σταθερή και ήξερα ότι θα με βάλει σίγουρα στην οκτάδα. Μετά χαλάρωσα και πίστευα ότι θα τα δώσω όλα, έτσι κι έκανα. Τσίριζα, φώναζα όταν έκανα την 65άρα βολή. Τη σκεφτόμουν όλη την ώρα, είμαι πολύ χαρούμενη.

Όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής μου έδωσαν θετική ενέργεια. Ακόμη και στο ξενοδοχείο μου έλεγαν ότι θα με υποδεχθούν με κρασί και σαμπάνια. Το περίμεναν περισσότερο από μένα ότι θα κερδίσω, αυτό μου έδωσε μεγάλη ώθηση".

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ !!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΑΜΕ !!! ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΗ Ως ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή