Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Πάνος Ζαρογουλίδης : Στο δίλημμα που θα βρούμε τα λεφτα για ενισχύσεις η κυβέρνηση απαντά: - μα φυσικά επιλέγουμε, "Επιδοτήσεις από τις τσέπες των πολιτών "

Το μίγμα των ΑΠΕ έχει φτασει στο 39%, το αέριο στο 6%, εμείς πληρώνουμε διπλά .....οι πάροχοι τιμολογούν τρίδιπλα η κυβέρνηση αφαιρεί λογιστικά την υπετιμολόγηση εισπράττει δυο φορες πάνω ΦΠΑ και ΕΦΚ και επιστρέφει το 1/5 !!! Κερδισμένοι κυβέρνηση και το καρτέλ της ενέργειας





Το βραδυ στο δελτίο ειδήσεων παίζουν το μαγικό κουτί με επιδοτήσεις 1,9 δις από το καπέλο του Μητσο-γκέλερ ενώ φτιάχνουν δημοσιονομικούς χώρους με υπερφορολόγηση !
Αντί να επιδοτούμε τους πολίτες μεσα από εκσυγχρονιστικα έργα που να περιορίζουν την δαπάνη τους επιδοτούμε τα καρτέλ για να εισπράτουμε φορους.
Στο γραφημα το πόρισμα της έκθεσης του International Trade Union Confederation μια δαπάνη 2% του ΑΕΠ σε πρασινες επενδύσεις είναι σε θέση να δημιουργήσει διψήφιο ποσοστό σε νέες θέσεις εργασίας
Εδώ εξωκειλει ένα αρνητικά το κόστος ευκαιρίας, δαπανήθηκαν χρήματα που άφησαν αρνητικό αναπτυξιακό αποτύπωμα !
Αυτό είναι το πραγματικό αποτέλεσμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη - 1 δις ευρώ σε απλήρωτους λογαριασμούς, διψήφιος πληθωρισμός, ακρίβεια, υψηλή ανεργία, χαμηλή ανταγωνιστικότητα, διόγκωση ιδιωτικού χρέους, Υπεφορολόγηση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου