Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Χρήστος Μπάτσης :Όλα γίνονται για το θεαθήναι - όχι για λόγους ουσίας, αλλά για τα μάτια του κόσμου !!! Καλό είναι όταν δεν καταλαβαίνουμε την έννοια κάποιον λέξεων να μη τις χρησιμοποιούμε !!!

 Με δίμηνα και ειδικούς συμβούλους επιχειρεί  να φτιάξει συνδυασμό ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης .

Έτσι όπου υπάρχει δυσκολία για την  σύνθεση ψηφοδελτίου ή ψήφων , παίρνουμε κι ένα ειδικό σύμβουλο .

Ανάγκασε σε παραίτηση των Κωσταντίνο  Ανδρονίκου ,για να ενισχύσει

την παρουσία του στην Άψαλο .

Βέβαια αυτό θα φανεί σύντομα κι ας καμαρώνουν και λένε ότι ΄΄ Όλα γίνονται για το θεαθήναι - όχι για λόγους ουσίας, αλλά για τα μάτια του κόσμου ΄΄.

Τέλος πάντων καλό είναι όταν δεν καταλαβαίνουμε την έννοια κάποιον λέξεων να μη τις χρησιμοποιούμε !!!

Αυτό το κιόσκι Χρηστο Μπάτση δεν έγινε για τα μάτια του κόσμου .   Ξοδεύτηκαν  χρήματα των δημοτών ,για να αξιοποιηθεί η Ιαματική Πηγή στο Γαρέφι ,την οποία ούτε το συνεργείο στέλνεις  να το επισκευάσει ,ούτε και μια πέτρα μετακίνησες να αξιοποιηθεί ο χώρος .

Ήρθες δεσμεύτηκες πριν από ενα χρόνο ότι θα το επισκευάσει συνεργείο ονοματίζοντας ποιος θα κάνει τις εργασίες .

Όμως δεν κράτησες το λόγο σου μας είπες ψέματα !!!

Xristos Mpatsis

Άλλοι για το θεαθήναι... εμείς για την ουσία

Ως δημοτική αρχή σταθήκαμε και στεκόμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους αγρότες της Αλμωπίας, γνωρίζοντας τα προβλήματα τους και διεκδικώντας λύσεις.
Το φετινό καλοκαίρι ήταν κατά γενική ομολογία ένα δύσκολο καλοκαίρι για τους αγρότες της Αλμωπίας τόσο στο κεράσι όσο και στο ροδάκινο.
Αρχικά τα προβλήματα της αύξησης του κόστους παραγωγής και της έλλειψης εργατών γης, ήταν δύο βασικά προβλήματα που ταλάνισαν όλους τους αγρότες της περιοχής μας από την έναρξη της φετινής αγροτικής περιόδου. Τα προβλήματα αυτά τα επισήμανα έγκαιρα από τον περασμένο χειμώνα στην διευρυμένη σύσκεψη που διοργάνωσε ο ΣΕΑΣ στα Γιαννιτσά ενώπιον των αγροτικών φορέων, των δημάρχων αλλά και των βουλευτών της Πέλλας, προτείνοντας λύσεις.
Με την έναρξη της συγκομιδής του κερασιού παρουσιάστηκε πρόβλημα στη διακίνηση της παραγωγής. Εμείς ως δημοτική αρχή κινηθήκαμε άμεσα και διοργανώσαμε στις 20 Ιουνίου έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο με την παρουσία της πλειοψηφίας των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων της Αλμωπίας, στην οποία και παρουσιάσαμε την πρόταση μας για την οικονομική ενίσχυση των παραγωγών κερασιού της Αλμωπίας. Ακολούθως στις 27 Ιουνίου συγκάλεσα στον Αρχάγγελο Αλμωπίας σύσκεψη παρουσία όλων των βουλευτών της Πέλλας αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη όπου συζητήσαμε δια ζώσης αλλά και με αγρότες της περιοχής τα προβλήματα των παραγωγών κερασιού.
Στη σύσκεψη κοινοποίησα την πρόταση μου για την οικονομική ενίσχυση των αγροτών ζητώντας την στήριξη των Βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη για την υλοποίηση των αιτημάτων μας. Μάλιστα η πρόταση μας για ενίσχυση των αγροτών της Αλμωπίας κοινοποιήθηκε και στα Υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Αναφορικά με τα προβλήματα που παρατηρούνται στο ροδάκινο, εμείς ως δημοτική αρχή αλλά και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος κινήθηκα άμεσα. Από την πρώτη στιγμή ήρθα σε επικοινωνία με προέδρους ομάδων παραγωγών και συνεταιρισμών αλλά και με αγρότες της Αλμωπίας. Αφού ενημερώθηκα εκτενώς για την κατάσταση που επικρατεί στη διακίνηση του ροδακίνου στις 1 Αυγούστου με επιστολή μου προς τους αρμόδιους φορείς ζήτησα από την πολιτεία να λάβει μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς συμπύρηνου ροδακίνου αλλά και από τις βιομηχανίες να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους αγρότες μας.
Οι αγρότες της Αλμωπίας γνωρίζουν πως ο Δήμαρχος και σύσσωμη η δημοτική αρχή είναι στο πλευρό τους διεκδικώντας λύσεις με προτάσεις. Εμείς είμαστε εδώ για την ουσία και όχι για το θεαθήναι. Καλή παναγια σε όλο τον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου