Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Χώρισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μετά από 25 χρόνια γάμου

 Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε πως πήρε διαζύγιο μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Η αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για το διαζύγιό του

«Έχω κάνει έναν γάμο που κράτησε 25 χρόνια. Έχω χωρίσει. Όταν όλη την ημέρα δουλεύεις και λείπεις από μια σχέση, ένα σπίτι, δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις έναν χωρισμό που ενδέχεται να έρθει. Ένας χωρισμός μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης πάντα πονάει.

Ο γιος μου έφυγε στα 18 του να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή γύρισε για τον στρατό και έμεινε να δουλέψει. Ο Στέλιος όμως είναι τελικά παιδί του εξωτερικού. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει ξανά. Τότε ήταν που με βρήκε μεγάλη στενοχώρια γιατί πίστευα ότι θα ήταν εδώ, κοντά μου. Δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Χάθηκαν στιγμές. Δεν ξέρω αν αναπληρώνονται αυτά τα χρόνια.

Ευτυχώς όμως, ακόμα και το γεγονός ότι δεν με έβλεπε τόσο συχνά, το πήρε θετικά και κατάλαβε ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι γιατί δεν σου χαρίζεται τίποτα. Οπότε νομίζω ότι με τα χρόνια με δικαιολόγησε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει κάνει παράπονα», αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η σχέση με τον γιο του

Καλεσμένος The 2Night Show βρέθηκε τον Μάρτιο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και μίλησε για τον γιο του. Συγκεκριμένα, είπε για το παιδί του: «Έχω βάρος μέσα μου ότι λόγω δουλειάς για μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Νομίζω πως μου το συγχωρέσε, το έχουμε συζητήσει. Ασχολείται με τα οικονομικά τώρα, όχι με τη δημοσιογραφία- χτύπα ξύλο. Είμαι περήφανος γιατί είναι «σκυλί του πολέμου». Ήρθε μια μέρα και μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στην Ιρλανδία για δουλειά. Έκλαιγα βέβαια μια βδομάδα. Τώρα είναι στην Αμερική και έχω δυο χρόνια να τον δω από κοντά λόγω κοροναϊού. Τον θαυμάζω και είμαι περήφανος για αυτόν».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου