Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ευάγγελος ΚΥΡΙΑΚΟΥ : Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπ / Κοιτώντας στα μάτια την τοπική κοινωνία μιλάμε ανοιχτά για το Τουρισμό και την συμβολή του στην βιώσιμη ανάπτυξη

Χρειάζεται εκπαίδευση και γνώση σε μια αδιάκοπη προσπάθεια για την οργάνωση και την διαχείριση του προορισμού Έδεσσα & Ορεινή Πέλλα που έχει 365 μέρες το χρόνο επισκέπτες.

Το να είσαι Οικοδεσπότης και να αναγνωρίζεις την έννοια της Φιλοξενίας, των εμπειριών και των συναισθημάτων που λαμβάνει ο επισκέπτης δημιουργεί έναν ανοικτό κόσμο πιο προσιτό, πιο ανθρώπινο, πιο ειλικρινή .... Είναι επιστήμη να ξέρεις να φιλοξενείς ανθρώπους οι οποίοι φεύγοντας να παίρνουν για πάντα την εμπειρία του προορισμού υποσχόμενοι ότι κάπου κάποτε "θα ξαναβρεθούμε ως πολίτες του κόσμου".

Τα προβλήματα, οι λύσεις χιλιάδες, εδώ είμαστε και προχωράμε όλοι μαζί ως ομάδα. Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, συμφωνούμε ωστόσο σε χιλιάδες αλλά σεβόμενοι πάντα και τις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας σε συνδυασμό με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών για δυνατές εμπειρίες.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και διοργανώθηκε από τον Δήμο Έδεσσας, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας, το ΔΙΠΑΕ και το Μητροπολιτικό Κολέγιο.
Ευχαριστούμε τους καθηγητές και τους μαθητές των σχολείων της Έδεσσας και των Γιαννιτσών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου