Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν σχεδόν 200 γραμμάρια κοκαΐνης. 

Συνελήφθησαν χθες (16 Σεπτεμβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο του οχήματος, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα

, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο.

 

Ωστόσο σε κοντινή απόσταση το όχημα ακινητοποιήθηκε και απέρριψαν από το παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 199 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

 

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και 2 τρίφτες κάνναβης.

 

Το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του ενός ημεδαπού άνδρα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

 

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου