Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση του ΚΚΕ με εργαζόμενους στην επιχείρηση τροφίμων “Alterra” στα Γιαννιτσά

        Περιοδεία στη βιομηχανία τροφίμων “Alterra” στα Γιαννιτσά πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή του ΚΚΕ, που συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους για τις πολιτικές εξελίξεις και για τις συνέπειες που έχει για τους εργαζόμενους και το λαό η αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική της σημερινής, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Για τις εξελίξεις στην οικονομία, την κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής αντιπαράθεσης και την όξυνση των ανταγωνισμών που πληρώνουν βαριά οι λαοί. 

         Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες αναδείχθηκε με αφορμή τη συγκεκριμένη επιχείρηση η δυνατότητα που υπάρχει στην πατρίδα μας για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που μπορούν να καλύψουν τις λαϊκές ανάγκες. Την ίδια στιγμή που σημαντικό εμπόδιο για την κάλυψη αυτών των αναγκών αποτελεί η λειτουργία της οικονομίας με γνώμονα το κέρδος, εκφράστηκε από τους εργαζόμενους η αγανάκτηση για τις αβάσταχτες αυξήσεις στην ενέργεια και στα βασικά είδη διατροφής, ενώ αποκαλύφθηκαν μέσα στη συζήτηση οι πολιτικές που διαχρονικά υλοποιούν και στηρίζουν όλα τα κόμματα που σήμερα εμφανίζονται αθώοι του εγκλήματος σε βάρος της λαϊκής τσέπης.

 

         Για τα συγκεκριμένα ζητήματα του κλάδου αλλά και της επιχείρησης που απασχολούν τους εργαζόμενους, ο Λεωνίδας Στολτίδης τόνισε πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, τόσο σε επίπεδο εκλεγμένων στη Βουλή και την τοπική διοίκηση όσο και σε επίπεδο κινήματος. Κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για την ζωή τους, παίρνοντας τη θέση τους δίπλα σε άλλους συναδέλφους τους, δίνοντας παραδείγματα από τους μεγάλους και νικηφόρους αγώνες της εργατικής τάξης στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

 

        Στο κλιμάκιο του ΚΚΕ συμμετείχαν ο Μιχάλης Καλαϊτζής, γραμματέας της Τομ.Επιτροπής  Πέλλας του ΚΚΕ και η Ολυμπία Παπαδοπούλου, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Πέλλας.

 

 

 

 

 

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΛΛΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου