Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον νέο Διοικητή του Α.Τ. Σκύδρας

 
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντήθηκε στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, με τον νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Δημήτριο Δούμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

με την παρουσία των Αντιδημάρχων: Θεμιστοκλή Κρητίδη, Μιχάλη Μέγα, Γιώργου Σταματέλλου, Κυριακής Τσιφλίδου, Ευφροσύνης Κρητίδου, Βασίλη Τσαπτσάκη, του Προέδρου του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιου Σουρουτζίδη, των Δημοτικών Συμβούλων: Ιωάννας Βέργου, Κωνσταντίνου Τερζίδη και του Προέδρου της Σκύδρας Θεόδωρου Αντωνιάδη.

Ο νέος Διοικητής συνεχίζει την υπηρεσία του στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας στ΄οποίο υπηρετούσε μέχρι τώρα ως Υποδιοικητής και γνωρίζει άριστα την περιοχή ευθύνης του Α.Τ. Σκύδρας και της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Σκύδρας.

Ο κ. Δούμος στο λίγο διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα του Διοικητή έχει προσκληθεί από τη Δήμαρχο κι έχει συμμετάσχει σε δράσεις του Δήμου Σκύδρας και υπήρξαν ανάλογες επαφές. Ωστόσο αυτή τη φορά υπήρξε περισσότερος χρόνος για την εξέταση και συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες των φορέων που εκπροσωπούν.

Στη συνάντηση στην οποία επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της άριστης συνεργασίας Δήμου κι Αστυνομίας ολοκληρώθηκε μ΄ αμοιβαίες ευχές για υγεία κι επιτυχία στους σκοπούς των φορέων που υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου