Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Δέσποινα Στυλιανοπούλου : Μπήκα στο καμαρίνι του πρωταγωνιστή με σκοπό να τον συγχαρώ ...Με έδιωξε και δεν θα το ξεχάσω ..

 Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε σε στιγμές της επαγγελματικής της πορείας και μίλησε για το χειροκρότημα του κοινού, που της λείπει πολύ τα τελευταία χρόνια.


Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μίλησε για τον σεβασμό και σχολίασε ότι έχει μεγάλο παράπονο από έναν συγκεκριμένο πρόσωπο: «Έχω ένα παράπονο μεγάλο. Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του. Ήμουν σε μια παράσταση και ανέβηκα στα καμαρίνια   τους ηθοποιούς. Όταν μπήκα στο καμαρίνι του πρωταγωνιστή, του έδωσα το χέρι για να τον συγχαρώ. Ήταν λες και είχαμε από τότε κορονοϊό και φοβόταν. Δεν μου έδωσε το χέρι του. Η απάντηση του ήταν μόνο, «μπορείτε να φύγετε γιατί θέλω να ξεκουραστώ». Με έδιωξε και δεν θα το ξεχάσω. Όση κούραση και αν υπάρχει, ποτέ κανένας ηθοποιός δεν θα το έλεγε. Ίσως αν διαβάσει αυτή τη συνέντευξη να καταλάβει».

Σε συνέχεια των απαντήσεών της, η ίδια αποκάλυψε αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος, με τον οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί και δεν τα κατάφερε: «Ίσως είμαι η μόνη που έπαιξα με όλους, τους αξέχαστους, τους μοναδικούς και ανεπανάληπτους. Έχω παίξει με όλους τους ηθοποιούς και είμαι χαρούμενη για αυτό».

Τέλος η ηθοποιός τόνισε πόσο της έχει λείψει η αγάπη του κόσμου: «Μου λείπει η αγάπη του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ήθελα να τους δω, να γεμίσει το θέατρο, να τους νιώσω κοντά μου άλλη μια φορά αλλά είναι λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή. Μπορεί αργότερα, θα μου πεις όπως λέει και η παροιμία «ποτέ δεν είναι αργά», μήπως είναι αργά για μένα πλέον; Η επιθυμία μου η μεγάλη είναι να ανέβαινα στη σκηνή έστω και για λίγες μέρες. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν ανέβω ξανά στη σκηνή ή αν με φωνάξουν για έναν μικρό ρόλο στην τηλεόραση θα γίνω και πάλι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου