Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

NBA, ο Αρίνας έκανε νέα σχόλια για τον Αντετοκούνμπο: "Δεν έχει εξελιχθεί πνευματικά, στηρίζεται ακόμα στα προσόντα του"

 Ο Γκίλμπερτ Αρίνας έγινε viral και δέχθηκε κριτική όταν είπε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ, μόνο και μόνο για να κάνει τα πράγματα χειρότερα όταν άσκησε εκ νέου κριτική. Με το θέμα να παραμένει ανοιχτό από πολύ κόσμο, κλήθηκε να σχολιάσει τον τρόπο παιχνιδιού του Γιάννη. Και επέμεινε στην άποψή του, χρησιμοποιώντας όμως διαφορετική γλώσσα για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

"Οι παλιοί πίκτες καταλαβαίνουν τι προσπαθώ να πω σε σχέση με αυτό που βγαίνει προς τα έξω" δήλωσε αρχικά ο Αρίνας όταν ρωτήθηκε σε νέα συνέντευξή του για τα σχόλια που έχει κάνει για τον Γιάννη, για να προσθέσει: "Όταν λέω ότι δεν έχει βελτιωθεί, δεν εννοώ το σωματικό κομμάτι. Αυτό το αποκτάς όσο μεγαλώνεις και κάνεις βάρη. Έχει κάνει σπουδαια δουλειά με το σώμα του".

Στην συνέχεια ο Αρίνας ανέλυσε το σκεπτικό του γύρω από τα προηγούμενα σχόλιά του: "Όταν λέω ότι πρέπει να γίνει εξυπνότερος και δεν ξέρει το παιχνίδι ακόμα, εννοώ ότι ακόμα στηρίζεται στα προσόντα του, όπως στο παρελθόν ο Ντουάιτ Χάουαρντ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Εγώ αναφέρομαι στο να καταλάβει τους κανόνες, πώς να διαχειρίζεται το παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι. Το πνευματικό κομμάτι.

Αν είναι το Νο1 ή Νο2 στον κόσμο παίζοντας στηριζόμενος στα προσόντα του, τότε τι θα γίνει όταν καταλάβει το παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι. Συνήθως ο κόσμος λέει 'πως γίνεται να μην καταλαβαίνει το παιχνίδι, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα'. Εντάξει, το καταλαβαίνω. Αλλά το πήρε παίζοντας δυναμικά. Το θέμα είναι να καταλάβει το παιχνίδι όπως το κατάλαβε ο Μαίκλ Τζόρνταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου