Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2022": Ένας κόσμος αγάπης με όλους νικητές!

 Μία μεγάλη αθλητική γιορτή, που υμνεί την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη, καθώς και μία σπουδαία αγωνιστική ευκαιρία για 900 αθλητές των Special Olympics από την Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2022” που φέτος θα διεξαχθούν στο Λουτράκι Κορινθίας από 3 έως 8 Οκτωβρίου, από τα Special Olympics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Την Τελετή Έναρξης θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου, ώρα 19:00, ενώ η Τελετή Λήξης θα διεξαχθεί στο Ανοιχτό Θέατρο SportCamp, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώρα 19:00. Φέτος, η συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

900 Αθλητές με νοητική αναπηρία θα ταξιδέψουν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο Λουτράκι, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν για 5 ημέρες, σε 7 επίσημα αθλήματα των Special Olympics (Κολύμβηση, Bocce, Ποδόσφαιρο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση - Ping-Pong, Μπάσκετ, Ποδηλασία και Στίβος), και να αναδείξουν την προσπάθεια και τα ταλέντα τους στέλνοντας ταυτόχρονα το πιο ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και ένταξης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου