Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Οι ζωγραφιές του 4χρονου αγοριού που οδήγησαν στην αποκάλυψη της φρίκης

Τις δύο ζωγραφιές είδε πρώτος ο πατέρας του 4χρονου ο οποίος ήταν και αυτός που τις έδειξε σε παιδοψυχολόγο με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικτής αυτής ιστορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στην πρώτη ζωγραφιά το μικρό αγόρι είχε ζωγραφίσει κάτι που θύμισε μαύρο σύννεφο, δείγμα της ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.
Ακόμα πιο σοκαριστική ήταν η δεύτερη ζωγραφιά καθώς το μόλις 4 ετών αγόρι είχε ζωγραφίσει ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη.
Στη συνέχεια, το αγόρι περιέγραψε στον πατέρα και τον γιατρό του τα μαρτύρια που υπέστη αρκετές φορές στα χέρια του 28χρονου.
Οι γονείς κατήγγειλαν την αποπλάνηση τον Ιούλιο του 2021 και η ποινική δίωξη σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022. 
Απορίας άξιο είναι γιατί ενώ η καταγγελία είχε γίνει από το καλοκαίρι του 2021, η έρευνα άργησε σχεδόν έξι μήνες, ο 28χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος, ενώ τα στοιχεία του έγιναν γνωστά μόλις χθες.
Ο Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, παρόλο που έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του για κακουργηματικές πράξεις.
Σύμφωνα με νομικούς κύκλους η μη σύλληψη του δράστη δεν οφείλεται σε παραδρομή και επίκειται η κλήση του για απολογία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και τη σύλληψή του.
Ο 28χρονος είναι ποδοσφαιριστής τοπικών ομάδων της Γ' Εθνικής στο Αγρίνιο, το Ρέθυμνο και το Μεσολόγγι.
Σε βάρος του νεαρού άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του.
Η υπόθεση της ασέλγειας εις βάρος του τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του τρέχοντος έτος όπου ο νεαρός άνδρας υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.
Πώς κατάλαβαν οι γονείς του τι είχε συμβεί
Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου