Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Γεώργιος Καρασμάνης : ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

🟦

Με τη χθεσινοβραδυνή μουσικοχορευτική εκδήλωση στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, έκλεισε μια σειρά ιδιαίτερα επιτυχημένων εκκλησιαστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών.

🟦
Συμμετείχαν σ’αυτήν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυωτών ¨Ανατολική Ρωμυλία¨, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Γιαννιτσών και η Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Πέλλας ¨Η Μπίγα¨, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Θράκης που καταγοήτευσαν και ενθουσίασαν του παρευρισκόμενους.

🤝
Ο Γιώργος Καρασμάνης συνεχάρη τους Συλλόγους για το δίωρο υπέροχο οπτικοακουστικό σύνολο που παρουσίασαν.

👉
Ιδιαίτερα αξιόλογη και η προβολή της ταινίας ¨Ο Σαλός του Θεού¨ την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ επίσης στον Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά που και σ’ αυτήν την εκδήλωση ήταν κατάμεστο – κυρίως από νέους και νέες.

🤝
Ο πρώην Υπουργός έδωσε θερμά συγχαρητήρια στη σεναριογράφο πρεσβυτέρα Χρυσάνθη Kούκου – Χατζηδήμου, καθώς και σε όλους τους συντελεστές που είναι στο σύνολό τους Παιδιά της Εκκλησίας. Συνεχάρη επίσης τους ιερείς και ιδιαίτερα τον Προϊστάμενο του Ναού π. Κυριάκο Χατζηδήμου για τον μεστό και περιεκτικό λόγο του, καθώς και για τον επιτυχή συντονισμό όλων των εκδηλώσεων.
💒
Την εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές του και τα πατρικά λόγια αγάπης ο δεσπότης μας πατέρας Ιωήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου