Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΔΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ

✅✅✅
Την ανάγκη επίσπευσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την νομιμοποίηση του ¨ιδιοκτησιακού¨ υπογραμμίζει ο πρώην Υπουργός
.
🔵
Στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Γιαννιτσών στο Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία την Κυριακή παραβρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές που συμμετείχαν και την Διοίκηση του Κέντρου για την άρτια διοργάνωση.
🟠
Απέδωσε ακόμη τα εύσημα για τις γενικότερες δραστηριότητες του Κέντρου, για τις δυνατότητες που δίνονται σε νέα παιδιά, όχι μόνον να αθλούνται αλλά και να επιτυγχάνουν ¨πρωτιές¨ σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
🟣
Ο πρώην Υπουργός συζήτησε ακόμη και για το ¨ιδιοκτησιακό¨ του οποίου η νομιμοποίηση καθυστερεί για καθαρά διαδικαστικούς λόγους. Ένα ζήτημα που ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολουθεί ¨στενά¨ μέχρι την νομιμοποίησή του που, είναι βέβαιο, ότι η λύση αυτού του χρόνιου προβλήματος, θα δώσει τη δυνατότητα να μετεξελιχθεί σε Ναυταθλητικό Κέντρο Διεθνούς επιπέδου, δυναμικής ανάπτυξης, και θα δημιουργήσει έναν σημαντικό πόλο έλξης εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου