Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Νέα επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με τον Υφ. Τριαντόπουλο για τα σπαράγγια

(φωτογραφία αρχείου)
 Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε εκ νέου με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρ. Τριαντόπουλο, υπεύθυνο για τον συντονισμό των δράσεων των συναρμόδιων Υπουργείων και φορέων, σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος από φυσικές καταστροφές, για να ενημερωθεί για την πορεία των ενεργειών αλλά και να επιστήσει την προσοχή στην ανάγκη στήριξης των παραγωγών σπαραγγιού που επλήγησαν από το φαινόμενο του αεροχειμάρρου της 8ης Φεβρουαρίου σε περιοχές της Πέλλας

.

Τόσο η Αντιπεριφέρεια Πέλλας όσο και η αρμόδια ΔΑΟΚ έχουν ολοκληρώσει τη συλλογή των τελευταίων στοιχείων τα οποία ζητήθηκαν και δείχνουν ξεκάθαρα την εκτεταμένη καταστροφή, τα στρέμματα που έχουν επηρεαστεί, το κόστος των ζημιών και της επανατοποθέτησης των πλαστικών επικάλυψης, αλλά και ονομαστική κατάσταση των πληγέντων παραγωγών.

Ο κ. Τριαντόπουλος επιβεβαίωσε στον Βουλευτή ότι τα στοιχεία βρίσκονται στις αρμόδιες υπηρεσίες μαζί με επιπλέον πληροφορίες από αγροτικούς συνεταιρισμούς της περιοχής και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας ώστε να προχωρήσουν στις κατάλληλες ενέργειες για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος των παραγωγών.

Από την πρώτη στιγμή που τα αποτελέσματα του ακραίου αυτού φαινομένου έγιναν αντιληπτά, ο Λάκης Βασιλειάδης είχε ζητήσει τη συνδρομή του κ. Τριαντόπουλου, τονίζοντας την ανάγκη να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός αρωγής για τη συγκεκριμένη περίπτωση.


2 σχόλια:

 1. ΓΛYKAΘHKE H ΓPIA ΣTA ΣYKA KAI ΘA ΦAEI KAI TA ΣYKOΦYΛΛA.
  ΠHPATE ME ΠANΔHMIA 270 EYPΩ TO ΣTPEMMA.
  ME KAPAΣMANH YΠOYPΓO AΠO TO 2015 ΣAΣ EBAΛE THN ΣYNΔEΔEMENH KAI ΠAIPNETE KAΘE XPONO 70 EYPΩ TO ΣTPEMMA.
  EΛEOΣ ΠIA AΦHΣTE NA ΠAPOYN KAI TA ΣTAΦYΛIA ΠOY MENOYN ΣTA KΛHMATA AΠOYΛHTA.
  OΛA ΔIKA ΣAΣ TA ΘEΛETE. ΠΛEONEKTEΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ο βουλευτής με τις περισσότερες φωτογραφίες και τις καλύτερες μπόζες, και έχει και ωραία φωτογένεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή