Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥΜε ευχές για μια γόνιμη και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες και νίκες, ο Γιώργος Καρασμάνης παραβρέθηκε την Κυριακή στον αγιασμό του Εδεσσαϊκού για τη νέα σαιζόν.
🟠
Κάνοντας ειδική αναφορά στο ένδοξο παρελθόν της ομάδας, τόνισε ότι υπήρξε πάντα φυτώριο αθλητικών ταλέντων, όπως επίσης και φυτώριο νέων ιδεών – κυρίως για τον τρόπο που πρέπει να αναπτύσσονται και να δραστηριοποιούνται οι ομάδες, πάνω σε βάσεις υγιείς, να υπηρετούν την άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
🟢
Εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του βλέποντας μέσα στο γήπεδο μικρούς ποδοσφαιριστές και συνεχάρη τους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να αθλούνται. Διότι, όπως υπογράμμισε, έχει αποδειχθεί ότι νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό δεν παρασύρονται από τις σύγχρονες σειρήνες.
🟡
Στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ευχήθηκε να είναι υγιείς και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον Εδεσσαϊκό.
🟣
Καταλήγοντας ο πρώην Υπουργός, κάλεσε όλους να σταθούν και να βοηθήσουν τη νέα διοίκηση της ομάδας, διαβεβαιώνοντας ότι προσωπικά ο ίδιος θα είναι πάντα στο πλευρό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου