Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Νίκη ΠΟΖΙΔΟΥ : Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Εδεσσαίων καλλιτεχνών ΄΄ ΑΠΕΛΛΗΣ ΄΄ που πάντα μας εκπλήσει με τις εκθέσεις του.

 













Είχα την χαρά να επισκεφτώ την έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής» με θέμα "Μπλε" η οποία φιλοξενείται στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Εδεσσας.

Η απόλυτη κυριαρχία του δημοφιλούς χρώματος μπλε που πρωταγωνίστησε στην έκθεση πέρα από το χρώμα της θάλασσα και του ουρανού, μας μάγεψαν- μαγνήτισαν οι αποχρώσεις του σε μια σειρά από έργα ρεαλιστικά, συμβολικά και ανθρωποκεντρικά.
Να ευχαριστήσω την Χρήστου Θεοδώρα για την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση και να την
συγχαρώ για τα έργα της καθώς και όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν με τους υπέροχους πίνακες τους που πράγματι προάγουν τον πολιτισμό στον τόπου μας αλλά μαρτυρούν και την προσωπική τους ευαισθησία.

Συγχαρητήρια
στις δυο κύριες, Κατερίνα Αντωνοπουλου και Μερόπη Βλαχου για την συγγραφή τους στο κείμενο « Το κλειδί και το μαντολίνο».

Μια εικονογραφημένη αληθινή ιστορία που διαδραματίζει τον διωγμό των Ελλήνων της Μικρασίας από τους Τούρκους το 1922. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου που πρέπει να πάρετε θα διατεθούν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Εδεσσας.
Μπράβο
στις δυο συγγραφείς του κειμένου για το φιλανθρωπικό τους εγχείρημα.
Συγχαρητήρια
στον Σύλλογο Εδεσσαίων καλλιτεχνών ΄΄ ΑΠΕΛΛΗΣ ΄΄ που πάντα μας εκπλήσει με τις εκθέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου