Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ο Μητσοτάκης για τις υποκλοπές, το παρακράτος και τον Ολυμπιακό - Το μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη

 Απάντηση έδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, στα όσα βαριά είπε για παρακράτος και υποκλοπές, ο παράγων του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο χαρακτήρισε στημένο.

Η δήλωση θεωρείται και είναι απάντηση και στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού 

και ιδιοκτήτη της εφημερίδας "Τα Νέα" Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς τη Δευτέρα η εφημερίδα αποκάλυψε ότι η λίστα των παρακολουθουμένων από το σύστημα στο Μαξίμου, με εγκέφαλο τον πρώην διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Γρηγόρη Δημητριάδη, περιέχει 106 ονόματα.

Η δήλωση μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κυριάκου Μητσοτάκη:

"Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους, κάποιοι θεωρούν πως επειδή έχουν μία ομάδα, ή επειδή ελέγχουν κάποια μέσα μαζικής ενημέρωσης ή και τα δύο ,ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση και να υπονομεύουν. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως οι ρόλοι του καθενός είναι απολύτως ξεκαθαρισμένοι: η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση, εκλεγόμαστε από το λαό, θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην πρόοδο της χώρας, δεν είναι όμως ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων που πιέζουν την κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι.

Άρα το μήνυμα το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η κυβέρνηση και εγώ ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε και γινόμαστε αντικείμενα εκβιασμού και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου