Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «Ο ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΦΗΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ»


Με ιδιαίτερη θέρμη ο Γιώργος Καρασμάνης υποδέχτηκε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Νομό μας, παριστάμενος σε όλες τις συσκέψεις που είχε με του φορείς, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι έχει διαχρονικά αποδειχθεί φίλος της Πέλλας, ανταποκρινόμενος θετικά σε όσα θέματα του είχε θέσει ο πρώην Υπουργός. Όπως πχ, το 2019 με τη θεομηνία-τυφώνα της 10ης Ιουλίου, με την ιδιότητά του τότε ως Υπουργού Εσωτερικών, ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα των Δήμων και διέθεσε τα απαιτούμενα κονδύλια για την αποκατάσταση των ζημιών. Πέραν αυτού, επί υπουργίας του χρηματοδότησε σημαντικά έργα των Δήμων του Νομού μας.

Ο Γιώργος Καρασμάνης τόνισε ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως Υπουργός Εσωτερικών άφησε ισχυρό νομοθετικό και μεταρρυθμιστικό αποτύπωμα, λύνοντας πολλά και σημαντικά προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως για παράδειγμα διασφάλισε την ¨κυβερνησιμότητα¨ των Δήμων και έλυσε τον ¨γόρδιο δεσμό¨ για την παροχή δικαιώματος ψήφους των Ελλήνων του εξωτερικού – ένα μακροχρόνιο αίτημα των αποδήμων μας.


Αλλά και με τη σημερινή ιδιότητά του ως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έχει δώσει λύση σε σειρά προβλημάτων, όπως η αύξηση του πλαφόν των ¨νυχτερινών¨ στις 64 ώρες, το νέο βαθμολόγιο, την κάλυψη εξόδων διημέρευσης - διανυκτέρευσης για αστυνομικές μεταγωγές, την αναβάθμιση του συστήματος εκπαίδευσης στις Αστυνομικές Σχολές ...

Ο Γιώργος Καρασμάνης αναφέρθηκε ακόμη στο αίσθημα ασφάλειας που έχει πλέον εμπεδωθεί στον Νομό μας, που οφείλεται ασφαλώς στην γνώση, στην αποτελεσματικότητα, στην άρτια οργάνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και στα ικανότατα στελέχη της που με τον επαγγελματισμό και το έργο τους έχουν κερδίσει πανάξια την απόλυτη εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου