Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

🟢

Μια απρόοπτη συνάντηση στον πεζόδρομο της Έδεσσας είχε την Κυριακή ο Γιώργος Καρασμάνης, με την Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων που ενημέρωναν τον κόσμο για την τεράστια σημασία της πρόληψης στη μάχη κατά της επάρατης νόσου.
🔵

Ο πρώην Υπουργός τις συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους – και, γενικότερα, για τη δράση του Συλλόγου – επισημαίνοντας ότι σήμερα η επιστήμη έχει κάνει και κάνει καθημερινά τεράστια βήματα, χάρη στα οποία η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές.
🟠
Η Πρόεδρος υπενθύμισε τη δημιουργία του ¨Ιατρείου του Πόνου¨ στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, με τη διασφάλιση από τον Γιώργο Καρασμάνη τη χρηματοδότηση για την αγορά του αναγκαίου εξοπλισμού, αλλά παρόλα αυτά παρέμεινε ανενεργό.
🔴
Για να λάβει από τον πρώην Υπουργό τη διαβεβαίωση ότι, μέσα στον Νοέμβρη, θα ¨περάσει¨ νομοθετικά η αυτοτέλεια των δύο Νοσοκομείων με ξεχωριστή διοίκηση το καθένα, δεδομένου ότι πλέον έχει αποδειχθεί πως η ¨διασύνδεσή¨ τους έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας.
✅✅✅
Την περασμένη Πέμπτη, ο Γιώργος Καρασμάνης είχε παραστεί στον αγιασμό στα γραφεία του Συλλόγου, διαβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι θα είναι πάντα αλληλέγγυος και αρωγός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου