Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ιμάμογλου για κράτηση Απόστολου Τζιτζικώστα: «Θα ενημερώσω την κοινή γνώμη και όλες τις βαλκανικές πόλεις»

 
Η αντίδραση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης. 

Θέση για την απαγόρευση εισόδου αλλά και την πολύωρη κράτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αποστόλη Τζιτζικώστα, από τις Αρχές της Σμύρνης πήρε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο κ. Ιμάμογλου διαβεβαίωσε ότι θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ δεσμεύτηκε να ενημερώσει σχετικά τόσο την κοινή γνώμη όσο και το σύνολο των βαλκανικών πόλεων

.  

«Κατάφερα να πάρω μια πολύ σύντομη ενημέρωση για το περιστατικό που έγινε σήμερα από τον φίλο μου Κώστα (σ.σ. Μπακογιάννη). Αφού δω τις λεπτομέρειες του περιστατικού, θα ενημερώσω αύριο τόσο την κοινή γνώμη όσο και όλες τις βαλκανικές πόλεις», ανέφερε σύμφωνα με το Open. 

Τζιτζικώστας: «Εμμένω στην απόφασή μου να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Την κατηγορηματική απόφασή του να αποχωρήσει από την Τουρκία και να επιστρέψει στην Ελλάδα, γνωστοποιεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Τζιτζικώστας, με την ανάρτησή του στο Twitter, ειχαριστεί όλους για την συμπαράσταση, ενώ τονίζει πως, «μετά από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία».

Όπως υπογραμμίζει, όμως, «παρόλα αυτά, εμμένω στην απόφασή μου να αναχωρήσω αμέσως από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου