Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟΤο περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο 2022 "Σταμάτης Κάσσης" στο Πολύγυρο Χαλκιδικής. 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 630 αθλητές όλων των κατηγοριών.

 Ο Α. Σ. Taekwondo Έδεσσας συμμετείχε με επταμελή ομάδα εκ των οποίων οι πέντε αγωνίστηκαν το Σάββατο στις κατηγορίες των παίδων κορασίδων και οι δύο την Κυριακή στις κατηγορίες των νεανίδων και γυναικών. 
Συγκεκριμένα τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατάφερε να φέρει η Χατζημπαμπίκη Ελένη στην κατηγορία των έως 46 κιλά νεανίδων, ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο έφερε ο Καραπαναγιωτίδης Παναγιώτης στην κατηγορία έως 49 κιλά παίδων 2010 - 2011.
Χωρίς διάκριση αλλά με Νίκη στον πρώτο αγώνα αγωνίστηκε ο Τσακίρης Νικόλαος στην κατηγορία των έως 45 κιλά Παίδων, ο Στουγιαννίδης Ιωάννης στην κατηγορία των έως 49 κιλά Παίδων, η πρωτοεμφανιζόμενη Αδαμαντίδου Σωτηρία στην κατηγορία των έως 41 κιλά Κορασίδων, η Τσικιρδέκη  Μαριέττα στα έως 51 κιλά κορασίδων και η Μαλιγκα Έλενα στα έως 62 κιλά γυναικών. 
Την ομάδα στο ΚΥΠΕΛΛΟ συνόδευαν οι προπονήτριες του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Ιορδάνα και Αναστασία. 
Συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συμμετοχή τους, αναμένουμε το επόμενο πρωταθλημα στις 16-17-18 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα το 3ο προκριματικό πρωταθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου