Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

 
Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης του έθεσε ζητήματα που απασχολούν τις δομές υγείας του Δήμου καθώς επίσης και το θέμα λειτουργίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών ως αυτοτελές ΝΠΔΔ. 

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη είχε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» σήμερα 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν

θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που αφορούν το Δήμο Πέλλας. Σχετικά με το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ο κ. Θεοδωρίδης έθεσε το θέμα για την μετατροπή του Γ.Ν. Γιαννιτσών σε αυτοτελές ΝΠΔΔ. Προς επίρρωση του αιτήματος, του προσκόμισε στοιχεία και λόγους που κρίνουν αναγκαία την μετατροπή αυτή.

Ακόμη ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, παρά την ενίσχυση που είχε τα τελευταία χρόνια αλλά και διάφορες ανάγκες που έχει σε θέματα τεχνολογικού εξοπλισμού και κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Θεοδωρίδης έθεσε επίσης και ζητήματα, τα οποία απασχολούν το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και αφορούν στη στελέχωσή του την αναγκαία προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού και τις συντηρήσεις στις κτιριακές υποδομές. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει τα ζητήματα των δομών υγείας του Δήμου Πέλλας που του τέθηκαν στο επόμενο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα το θέμα για την μετατροπή του Νοσοκομείου Γιαννιτσών σε αυτοτελές ΝΠΔΔ.

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δομών του Δήμου Πέλλας έκανε ένα τιτάνιο αγώνα την περίοδο της πανδημίας. Η απόλυτη στήριξη της Δημόσιας Υγείας στο Δήμο μας αποτελεί βασική προτεραιότητα του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά». Προτεραιότητα που εκφράζεται στην πράξη με προώθηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην Αθήνα προς λύση». ανέφερε ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για τη συνάντηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά»:

Pellamprosta2023@gmail.com  www.facebook.com/pellamprosta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου