Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Λάκης Βασιλειάδης: Ξεκινούν οι επισκευές στο Σχολείο της Περαίας

(φωτογραφία αρχείου)
 Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΚΤΥΠ κ. Τ. Κατσίπο ενημερώθηκε πως, με παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή, βρέθηκε η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της στέγης και λοιπών εργασιών συντήρησης του Σχολείου της Περαίας, όπου στεγάζονται το νηπιαγωγείο και το δημοτικό.

Συγκεκριμένα, εξασφαλίστηκε χρηματικό ποσό ύψους

74.400€ ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Έδεσσας για την επισκευή των ζημιών στη στέγη του κτηρίου. Το έργο αναλαμβάνει η ΚΤΥΠ, ο ανάδοχος θα επιλεγεί έως το τέλος του μήνα και θα ακολουθεί χρονοδιάγραμμα γρήγορης υλοποίησης.

Ο Λάκης Βασιλειάδης έχει παρακολουθήσει το ζήτημα από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, ενώ τις τελευταίες ημέρες μετέφερε τόσο στην ηγεσία του Υπουργείου όσο και στην ΚΤΥΠ την αγωνία του Προέδρου της ΤΚ, των γονέων αλλά και του Δημάρχου Έδεσσας για την άμεση επαναλειτουργία της σχολικής μονάδας.


1 σχόλιο:

  1. Βρε τ'αγορι μ' μου θυμίζς αυτό που λέν' είδα φως και μπήκα ή τώρα το θυμήθηκα! Δηλαδη ,Μετά από μιάμις ώρα το θυμήθκες και επικοινώνσες με το πρόεδρο. Και γιατί ο πρόεδρος πήρε τον Καρασμάν και δεν πήρε εσένα; Μάλλον τον έψαχνες τον πρόεδρο και δεν τον έβρισκες. Γιαυτό και καθηστερησες. Σε καταλαβαίνω τ 'αγοριμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή