Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ραντεβού στα ΄΄ κρυφά ΄΄ ζήτησε η δημοτική αρχή Αλμωπίας !!! Όποιοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς ,τους τρώνε οι αδέσποτοι σκύλοι !!!
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Χατζηγιαννίδη, συναντηση, με θεμα τη διαχειριση των αδεσποτων ζωων συντροφιας.
Στη συνάντηση παρευρεθηκαν υπηρεσιακοι παραγοντες της Κτηνιατρικής Υπηρεσιας, της Αστυνομίας, του Δασαρχείου, των Κυνηγητικών συλλόγων κ.α.
Σκοπός της συνάντησης ήταν, να μετριαστούν οι λανθασμένες επιλογές της Δημοτικής Αρχής, στο θέμα της άδειας ιδρυσης και λειτουργίας καταφυγίου αδέσποτων ζώων(σκύλων) συντροφιάς.
Στη αρχή της συνεδρίασης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χατζηγιανίδης απαγόρευσε σε δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων Εξαπλατάνου, που θίγονται από τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου, να παρευρεθούν στη συνάντηση. Μετά από παρέμβαση του Δημοτικου Συμβούλου και υποψήφιου Δημάρχου κ. Ευάγγελου Προκοπίδη, επετράπη η συμμετοχή τους στη συνάντηση.
Ο κ. Αντιδήμαρχος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις ενέργειες του δήμου και ζήτησε την βοήθεια όλων των φορέων, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το ζήτημα.
Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Κ. Προκοπίδης Ευάγγελος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ευαισθητοποίησης της κοινωνίας προκειμένου να ευωδοθούν οι όποιες προσπάθειες θα αναληφθούν.
Τέλος, ανέφερε ότι η πρωτοβουλία αυτή έπρεπε να έχει προηγηθεί των όποιων μέτρων έχει λάβει η δημοτική αρχή.
Έτσι, θα είχαν αποφευχθεί οι αρνητικοί χειρισμοί και τα προβληματα που δημιουργηθηκαν από τις αστοχες ενέργειες της διοίκησης, στο θεμα της λειτουργίας του κυνοκομίου, στο κτηνοτροφικό πάρκο Εξαπλατάνου.
Ακολουθως, τοποθετήθηκαν όλοι οι συμμετάχοντες φορεις και κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Ευάγγελος

Enter

Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου