Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Γκλαβάκης : Υποστηρίζω πλήρως την πρόταση του κ. Μπίνου ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αριδαία, 7 Νοεμβρίου 2022

 
    Αρχή και προσωπική μου δέσμευση, ως πρόεδρος του Εμπορικού, Βιοτεχνικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Αριδαίας  είναι να προβαίνω σε ενέργειες και να υλοποιώ δράσεις, που προάγουν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, με δίκαιο και διαφανή τρόπο. Έχω πάντα προτεραιότητα τις ανάγκες και τα οφέλη των επιχειρήσεων του τόπου μας.
    Πρόσφατα πληροφορήθηκα για τη δήλωση και πρόταση του πρώην Δημάρχου, κ. Μπίνου αναφορικά με τις αναθέσεις έργων, η οποία θεωρώ ότι δίνει το έναυσμα για σημαντικές θετικές αλλαγές στον επιχειρηματικό κόσμο της Αριδαίας.
    Με την ιδιότητα του προέδρου, αλλά και ως επιχειρηματίας της περιοχής, υποστηρίζω πλήρως την πρόταση του κ. Μπίνου. Ο διάλογος είναι πάντα επιθυμητός και απαραίτητος  τόσο με την Δημοτική Αρχή, όσο και με οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο μέρος για να προβούμε από κοινού σε ουσιαστικές προτάσεις για τις διαδικασίες ανάθεσης που στόχο θα έχουν:

  • Τη διεξαγωγή έργων με δίκαιο και διαφανή τρόπο
  • Τη βέλτιστη λειτουργία της αγοράς της Αριδαίας
  • Την ορθότερη διαχείριση του δημοσίου χρήματος

    Είμαι απόλυτα σύμφωνος  που ένα τέτοιο θέμα έρχεται στο τραπέζι προς συζήτηση και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί άμεσα το κατάλληλο μείγμα ενεργειών που θα συντελέσει στην διαφάνεια των αναθέσεων, θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της Αριδαίας και θα δώσει επιπλέον κίνητρα στις επιχειρήσεις για να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν.
 
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας,
                   Γιώργος Γκλαβάκης

2 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΣ .. ΘΑ ΚΑΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φιλε οταν εισαι προεδρος ενος φορεα δεν κανεις τετοιες μλκες - κρατησου λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή