Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

39χρονος κέρασε τσιγάρο σε άστεγο και ανακάλυψε πως είναι ο επί 3 δεκαετίες χαμένος αδερφός του !!!

 Βρήκε τον χαμένο αδερφό του μετά από 28 ολόκληρα χρόνια, ένας Βρετανός, πηγαίνοντας στη στάση του λεωφορείου.

Ήταν ο άστεγος στον οποίο πρόσφερε τσιγάρο
Ειδικότερα, περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σ’ έναν 36χρονο Βρετανό, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο αδερφός που είχε να δει σχεδόν 30 χρόνια, ήταν ο άστεγος στον οποίο προσέφερε τσιγάρο.

Ο Ρόι Άσπιναλ είχε δει για τελευταία φορά τον αδερφό του

, Μπίλι Γουάιτ, πριν από 28 χρόνια, όταν ήταν νεογέννητο. “Προχωρούσα για να πάω στη στάση του λεωφορείου και τον είδα να κάθεται σε ένα τοιχάκι. Το πρόσωπό του μου φάνηκε γνωστό. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να δω ποιος ήταν.

Είχε μαζί του μια μικρή τσάντα και έναν υπνόσακο. Τον πλησίασα, του προσέφερα τσιγάρο και αρχίσαμε να μιλάμε. Κάποια στιγμή τον ρώτησα αν τον λένε Ουίλιαμ. Μου απάντησε ναι, αλλά τον φωνάζουν Μπίλι. Έκλαιγα συνειδητοποιώντας και οι δυο μας τι συνέβαινε. Απλά του είπα να πάρει τα πράγματά του και να έρθει μαζί μου”.

Μένουν μαζί, προσπαθώντας να καλύψουν τα χρόνια που έχασαν
Τα δύο αδέρφια είχαν χωριστεί λόγω οικογενειακών προστριβών, με τον Ρόι να τίθεται υπό την φροντίδα της θείας το,υ ενώ ο Μπίλι παρέμεινε με την μητέρα τους, μέχρι που μπήκε σε ίδρυμα σε ηλικία 10 ετών. Τώρα οι δύο άνδρες μένουν μαζί, προσπαθώντας να καλύψουν τα 28 χρόνια που έχασαν.

“Βρέθηκα τυχαία στο συγκεκριμένο σημείο. Απλά είχα σταματήσει πριν αρχίσω να ψάχνω ένα μέρος για τα ξαπλώσω. Ήρθε και μου έκανε πολλές ερωτήσεις για την μητέρα και την αδερφή μου. Ξαφνικά μου είπε ότι είμαι ο αδερφός του. Δεν τον πίστεψα στην αρχή. Ήταν τρέλα. Γνώριζα ότι είχαν έναν μεγαλύτερο αδερφό αλλά δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτόν. Είμαι συγκλονισμένος από όλα αυτά”, επεσήμανε ο Μπίλι.

“Το να λέω “έχω έναν αδερφό” είναι κάτι τόσο ξένο για μένα, αλλά προκαλεί χαρά, όχι λύπη. Ποτέ δεν θα απαλλαγεί από μένα!”, κατέληξε ο Ρόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου