Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Τώρα βγαίνει και σε νέο σχήμα είπε ο Μαρτινεζ ...

 Η αδρεναλίνη του, μεγάλη. Οι σφυγμοί έτοιμοι να εκτοξευτούν από το άγχος, το ίδιο όμως και την ώρα των πανηγυρισμών του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ ο οποίος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της διαδικασίας των πέναλτι στον τελικό Αργεντινής-Γαλλίας.ον αδικεί κανείς που έκανε σαν μικρό παιδί; Σίγουρα κανείς. Ο τύπος έπιασε τετ α τετ λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το παιχνίδι, ενώ στα πέναλτι έκανε δύσκολη τη ζωή των Γάλλων, λογικό να πανηγυρίζει και να χορεύει.Στο τέλος της βραδιάς πήρε το Βραβείο του Καλύτερου Τερματοφύλακα της διοργάνωσης, ένα Χρυσό Γάντι που θα το φυλάει σαν θησαυρό στο σπίτι του, ή θα το πιπιλάει όπως έκανε στο βάθρο. Ο ενθουσιασμός του όμως τον ώθησε να κάνει μια ιδιαίτερη κίνηση που μας παραξένεψε λίγο.

   Εκεί όπου ο Μέσι εκπλήρωσε τις προσδοκίες.

Καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό του Αργεντινού γκολκίπερ αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτό που έδειξε μπορεί άνετα να παρεξηγηθεί. Λέτε να του την είπαν οι Γάλλοι φίλαθλοι και να τους έδειξε το… χέρι του;

Δεν λέμε ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία αλλά κουβέντα να κάνουμε. Ας ελπίσουμε να εννοούσε κάτι άλλο από το προφανές ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Μουντιάλ του Κατάρ.

   

Την ώρα της βράβευσής του όμως…

Ο Μαρτίνεζ λοιπόν μετά από αυτό το Μουντιάλ είναι σχεδόν βέβαιο ότι έδωσε άλλη ώθηση στην καριέρα του, ενώ είμαστε σύμφωνοι με τον Αλέξη Σπυρόπουλο που είπε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού, ότι «μάλλον δεν θα παίζει για πολύ ακόμα στην Άστον Βίλα» υπονοώντας ότι έρχεται μεγάλη μεταγραφή σύντομα για τον 30χρονο Αργεντινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου