Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Πάνος Ζαρογουλίδης : Απέναντι στα αξιακά διλήμματα απαντάμε με τα έργα και τις πράξεις μας !!!

 Στο τέλος της μέρας το έλλειμμα είναι αξιακό και εδράζει στην αποϊδεολογικοποίηση του δημόσιου βίου

Η στρατηγική προσπάθεια μεγέθυνσης και απόδοσης σε κομματικό επίπεδο των προσωπικών επιλογών του καθενός δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αμαυρώσουν τις προσπάθειες και τo έργο του ΠΑΣΟΚ για την Διαύγεια, την Αξιοκρατία, την Διαφάνεια την λογοδοσία, και την Δημοκρατία αξίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε διαρκώς !
Μιλάμε για ένα σκάνδαλο διαφθοράς μεγατόνων ,που δοκιμάζει την Ευρωπαϊκή πραγματικότητα και απέναντι σε τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να οχυρωθούμε !
Το εξαιρετικά εντυπωσιακό σημείο που αναγνωρίζει κανείς είναι ότι η επενδυτική βαθμίδα του Ελληνικού Real Estate έχει αναβαθμιστεί αισθητά και ελκύει διαρκώς ξένα κοράκια, με την συνεργασία Ελλήνων διεκπεραιωτών.
Αυτό το κενό και η έλλειψη ενός κοινωνικά οχυρωματικού νομοθετικού πλαισίου που σήμερα επιτρέπει την έμμεση εκποίηση της Ελληνικής κατοικίας και την καταδυνάστευση των δανειοληπτών έχει πολιτική υπογραφή και επιβάλλει αναμόρφωση!
είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία διαφάνειας που κληροδότησε το ΠΑΣΟΚ
Γιατί καλές οι προθέσεις οι θεωρίες και τα μεγάλα λόγια αλλά στο τέλος της μέρας μετράνε οι πράξεις και τα έργα που αφήνουν πίσω τους τα ιδεολογικά θεμέλια του καθενός διότι εκεί οι νίκες αγγίζουν το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου