Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στα Ειδικά Σχολεία των Γιαννιτσών

 

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε σήμερα το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Ειδικό Δημοτικό και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία.

Ο Λάκης Βασιλειάδης συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς για το σημαντικό έργο που γίνεται στις δομές, αλλά και για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τις ανάγκες των μονάδων. Από την πλευρά του ο Βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν το Κοινοβουλευτικό έργο, και τα οποία προσπαθεί να αναδείξει μέσω των τοποθετήσεών του αλλά και μέσω ερωτήσεων και αναφορών.

Ο Λάκης Βασιλειάδης αναγνώρισε πως η δουλειά που γίνεται στα Ειδικά Σχολεία της Πέλλας είναι ιδιαίτερη, σημαντική και συχνά αθόρυβη, με μεγάλη προσπάθεια από το προσωπικό αλλά και τους γονείς των παιδιών. Επεσήμανε πως οι ανάγκες είναι πολλές, πρωτίστως σε θέματα κτιριακών υποδομών, εξοπλισμού αλλά και ειδικοτήτων του προσωπικού, ενώ συνομίλησε επίσης και με τα παιδιά στα οποία ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου