Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκίνησαν οι γιορτινές εκδηλώσεις στο Δήμο Σκύδρας

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, ξεκίνησαν επίσημα οι γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Πλήθος κόσμου, κυρίως παιδιά με τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία, όπου ο πολύχρωμος στολισμός και το ευφάνταστο χωριό του Άγιου Βασίλη δημιούργησαν ένα μαγευτικό σκηνικό και περιβάλλον.

Η Δημοτική Φιλαρμονική έδωσε το δικό της ιδιαίτερο, χαρμόσυνο παλμό με γιορτινές μελωδίες.

Ξύλινα σπιτάκια και πάγκοι στη σειρά με γλυκίσματα, ροφήματα και κάθε είδους νοστιμιές έδωσαν τη δική τους γευστική, γαστρονομική εικόνα.

Φωτογραφίες ατομικές κι ομαδικές, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, με τα ξωτικά, με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και η διασκέδαση στο μεγάλο παιχνιδότοπο συνέθεσαν ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό παζλ.

Βεβαίως αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία και συμμετοχή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ.) Σκύδρας, του Συλλόγου «Αλληλεγγύη» Σκύδρας και του Δημοτικού Σχολείου – Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων της Κοινότητας Αρσενίου που παρουσίασαν και είχαν στη διάθεση του κοινού θαυμάσιες και πρωτότυπες δημιουργίες προς πώληση για την ενίσχυση της υλοποίησης των σκοπών τους. Να σημειωθεί ότι στις επόμενες ημέρες θα εμφανιστούν διαδοχικά κι άλλα σχολεία και σύλλογοι του Δήμου.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο χαιρετισμό της καλωσόρισε δημότες κι επισκέπτες και τους προσκάλεσε να χαρούν μαζί τις φετινές γιορτές που για δύο χρόνια δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Η πόλη μας, η Σκύδρα, στολισμένη, όμορφη, ανθρώπινη και ζεστή έβαλε τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί και να μας προσφέρει όμορφες στιγμές χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας και διασκέδαση: ανέφερε μεταξύ των άλλων η Δήμαρχος.

Ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες της – αιρετούς και στελέχη του Δήμου – τη Δημοτική Φιλαρμονική, τους συλλόγους, τους χορηγούς, τους συντελεστές, τους επαγγελματίες κι

όλους τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου έτους.

Ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία – πρώτα και πάνω απ΄όλα – και μια νέα χρονιά δημιουργική και ειρηνική με αλληλεγγύη, αγάπη κι ανθρωπιά.

Ολοκληρώνοντας το χαιρετισμό της η Δήμαρχος έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Το Δέντρο άναψε μέσα στις επευφημίες του κόσμου, το τεχνητό χιόνι και τα πολύχρωμα βεγγαλικά κάνοντας τη νύχτα φωτεινή και πολύχρωμη.

Η Δήμαρχος και οι συνεργάτες της επισκέφθηκαν όλα τα σημεία της πλατείας, συνομίλησαν κι αντάλλαξαν ευχές με δημότες κι επισκέπτες.

Η διασκέδαση συνεχίστηκε έχοντας όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους χαρούμενους και ικανοποιημένους!




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου